Zalen

Zalen 3e etage 

Alle ruimtes zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur, waardoor u ook de mogelijkheid heeft om deelnemers op afstand via een videoverbinding deel te laten nemen aan de vergadering Ook zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van catering.

Verzoekt u een ruimte voor meer dan 28 personen, kunnen we de mogelijkheid aanbieden, indien beschikbaar, om de twee open vergaderruimtes: “In de duinen” en “in het bos” te gebruiken. De opstelling is hier informeel met losse stoelen en sta plaatsen, afgescheiden met gordijnen. U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie via info@bij12.nl of telefonisch 085 – 486 22 22.

Balie vergadercentrum

Bij de balie van ons vergadercentrum wordt u welkom geheten en kunt u terecht met vragen.

BIJeenplein

Het BIJeenplein is de ontmoetingsplek van ons vergadercentrum. De beste gesprekken hier vinden natuurlijk plaats rondom het koffieapparaat (met verse bonen).

BIJeenplein: werken en ontmoeten

Toe aan pauze? Of tussen de meetings door uw e-mail bijwerken? Neem plaats aan de grote tafel op het BIJeenplein.

BIJeenplein: kitchenette

De kitchenette op het BIJeenplein is voorzien van een koelkast en een magnetron. Zo kunt uw lunch koelen én opwarmen.

BIJeenplein: informeel bijpraten

Op het BIJeenplein vindt u ook een gezellig zitje. Ideaal om even bij te kletsen na afloop van uw vergadering.

In de duinen en in het bos

Deze twee ruimten zijn samen óf los te reserveren. Samen bieden In de duinen en In het bos ruimte aan zeker 30 personen. Verwacht geen traditionele vergadertafel: om te zitten zijn er stoelen, krukjes en banken.

In de duinen

Geen beeldscherm nodig? In de duinen is een prachtige ruimte voor bijvoorbeeld creatieve sessies. De ruimte is ingericht met banken, losse stoelen en krukjes. Geschikt voor 16 personen.

In het bos

In deze mooie groene ruimte vindt u stoelen, krukjes en een statafel. Ook is het mogelijk om het grote beeldscherm (met webcam) uit te rollen. Geschikt voor 14 personen.

In de wei

In deze grote vergaderzaal kunt u terecht met maximaal 30 personen. De zaal is voorzien van stopcontacten voor laptops en van een grote monitor.

Op de hei

Zo’n naam vraagt natuurlijk om inspiratiesessies. Daarom is de ruimte ingericht met een groot beeldscherm, een whiteboard en fijne kuipstoelen. Geschikt voor 20 personen.

In de wolken

Deze prikkelarme ruimte is ingericht voor een goed gesprek. Zonder beeldscherm én met twee relaxte stoelen en een grote bank. Geschikt voor 4 personen.

Op de rivier

Een klassieke vergaderruimte met groot beeldscherm met webcam. Zodat u ook hybride kunt vergaderen. Geschikt voor 16 personen.

Lunchen

U kunt ook (tegen betaling) een lunch reserveren bij het BIJ12 vergadercentrum. Onze lunch is standaard vegetarisch. Op verzoek serveren wij ook een lunch met vlees, of juist veganistisch.